Facebook Hesap Silme ve Hesap Dondurma Arasındaki Farklar Nelerdir?


Facebook hesap kapatma veya hesap dondurma talebinde bulunabilirsiniz. Facebook hesap kapatma ve hesap dondurma arasında büyük farklılıklar olmaktadır. Bu farkları aşağıda sizler için inceledik ve maddeler halinde yazdık. Konu hakkında aklınıza takılan bir yer olursa yorum bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz. 
Öncelikle şunu belirteyim hesabınızı istediğiniz zaman doldurabilirsiniz yada silebilirsiniz. Geçici bir süre için hesabınızı dondurmak istediğinizde bu seçenek ile hesabınıza dondurma ve istediğiniz zaman geri dönme zamanı belirleyebilirsiniz hesabınız dondurarak aşağıdaki işlemleri yapmış olursunuz.
  • Hesabınızı dondurduğunuz da bu bilgiyi zaman tünelinizde veya Facebook’ta herhangi bir yerde görünmeyecektir
  • Facebook’taki diğer arkadaşlarınız sizi isminizle veya e-posta adresinizi aradıklarında sizi bulamayacaklardır.
  • Gönderdiğimiz mesajlar ve diğer bazı çeşitli bilgiler diğer insanlar tarafından görmeye devam edebilir çünkü bu seçenekte hesabınızı duruyorsunuz daha önceden yapmış olduğunuz yorumlar olduğu gibi duracaktır.
  • Daha sonradan Facebook hesabınızı tekrar aktif etmek isteyebileceğiniz için hesabınızdaki tüm bilgiler arkadaşlarımız fotoğraflarınız ilgi alanlarınız ve diğer tüm bilgileriniz kayıtlı kalacaktır hesabınıza yeniden etkinleştirmeyi seçtiğiniz de ve geri döndüğümüzde tüm Facebook hesabınız olduğu gibi duruyor olacaktır.
Facebook Hesap Silme ve Hesap Dondurma Arasındaki Farklar Nelerdir?

Facebook Hesap Silme ve Hesap Dondurma Arasındaki Farklar Nelerdir?

Facebook Hesabı Nasıl Dondurulur?

Facebook hesabınızı dondurmak için sayfanın sağ üstünde aşağı doğru bakan küçük ok simgesine tıklayın. “Ayarlar” seçeneğine tıklayıp sol sütunda “Güvenlik” seçeneğine gelin. Bu bölümde açılacak olan ekrandan “Hesabımı Dondur” seçeneğine dokunun ve istenen adımları tamamlayın. Hesabınızı tekrar aktif etmek istediğinizde kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız yeterlidir.

Hesabınızı dondurmak yerine Facebook Hesabınızı tamamen kapatmak istediğinizde aşağıdakiler olacaktır

  • Hesabınıza tekrar erişme imkanınız olmayacaktır.
  • Facebook’ta bazı şeyler sadece sizin hesabınızda tutulmaz. Bu nedenle gönderdiğiniz mesajlar arkadaşınızda kalacaktır. Siz hesabınızı kapatsanız da mesaj gönderdiğiniz kişilerde mesajlarınız kalacaktır.
  • Paylaştığınız durum güncellemeleriniz, fotoğraflarınız ve diğer bilgiler siz hesabınızı sildikten 90 gün kadar kalabilir. Bilgileriniz 90 gün içinde tamamen silinmiş olacaktır.
  • Bazı günlük kayıtları kopyaları ve teknik nedenlerle Facebook veri merkezinde kalabilir. Hesabınızın bu bilgilerini kişisel olarak yalnızca siz ayırt edebilirsiniz.

Facebook hesabınızı tamamen silmek ve kapatmak için buradaki yazımızı okuyabilirsiniz. 

Facebook güzelliklerinin yanında getirdiği bazı zorluklardan dolayı kapatılmak isteniyor. Facebook hesap kapatma konusunda yardımcı olmak için buradayız. Sorularınızı detaylı sorabilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...
Blog kategorisine gönderildi
3 yorum var “Facebook Hesap Silme ve Hesap Dondurma Arasındaki Farklar Nelerdir?
  1. ismail dedi ki:

    hesabimi silmek istiyorum

  2. ismail dedi ki:

    biri benim haberim olmadan paylaşım yapıyor silmek istiyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Loading Facebook Comments ...