Facebook Paylaşılan Gönderileri Silme Resimli Anlatım

Bir şey paylaştıktan sonra onu kimsenin görmesini istemediğinizde o gönderiyi silebilirsiniz. Sadece bir gönderi için hesap silmenize gerek yoktur. Bunun için zaman tünelinize gidin ve silmek istediğiniz içeriği bulun. Gönderinin sağ üst köşesinde bulunan menüyü açın ve “Sil” seçeneğine dokunun.

Paylaşımı silmek yerine gizlemeyi de seçebilirsiniz. Yine aynı şekilde gönderinin sağ üst köşesine dokunun ve “Zaman tünelinde gizle” seçeneğine dokunun. Bunu yaptığınızda paylaşımınız yalnızca size görünecektir. Gizleme seçeneği gönderiyi sizin haricinizdeki herkesten gizlemenizi sağlar. Paylaşımınız gizlendiğinde arama sonuçlarında ve diğer kayıtlı yerlerde hala görüntülenmeye devam edebilir.

Facebook hesabınızda paylaşımlarınızın bir listesini görmek için, kendi profilinize giriş yapın ve kapak fotoğrafınızın altındaki “Hareketler Dökümü” seçeneğine dokunun. Gizlilik ayarları kontrollerini yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

facebook-hareketler-dökümüfacebook-gönderi-silme-nasıl-yapılır

Bu yazı size yardımcı olduysa teşekkürlerinizi olmadıysa yardım almak istediğiniz konuyu aşağıdaki yorum bölümünden yazmanızı rica ederiz. Ayrıca bu öğrendiğiniz bilgileri arkadaşlarınızın da öğrenmesi için paylaşmayı unutmayın.

Butonlar paylaşmana yardımcı olur...
Posted in Genel

Facebook Paylaşılan Gönderileri Silme Resimli Anlatım” için 9 yorum
  1. şennur vural dedi ki:

    adıma ait tüm hesapları kapatın

  2. Ilyas dedi ki:

    Adima acilmis tum sayfalarimi lutfen silermisiniz

  3. Nurgül erseven dedi ki:

    Gerçek Hesabım neden kapandi

  4. Anonim dedi ki:

    Üç hesap var hepsini silmek istiyorum.

  5. senol dedi ki:

    Lutfen gostermeyin kapatin

  6. emirkurt dedi ki:

    Ben dedim

  7. Anonim dedi ki:

    kulandık feysım gecıcı olarak kılıtlenmıs

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.