Facebook sitesinin daha önce yaptığınız paylaşımları tamamen silmek gibi bir seçeneği bulunmamakla birlikte bu eski paylaşımlarınızı belirli kişilere gizleyebilirsiniz. Yani bu eski paylaşımların görünüm durumunu toplu olarak değiştirip görünmesini engelleyebilirsiniz. Facebook zaman tüneli geçmişini silme ve temizleme için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.
Not: Bu işlemleri sadece bilgisayar tarayıcısı üzerinden yapabilirsiniz. Yani Facebook mobil uygulaması ile bu işlemler yapılamıyor.
Adım adım Facebook zaman tüneli gizleme;
- Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın
- Hesabınıza giriş yaptıktan sonra en sağ üst tarafta bulunan üçgene tıklayın ve “ayarlar” menüsüne tıklayın.
- Sol taraftaki gelen menüler içinden “Gizlilik” sekmesine geçin.
- Gizlilik ayarları ve araçları bölümünde sağda bulunan kutu içinde 3. sırada olan “Geçmiş Gönderileri Sınırla” seçeneği bulunmaktadır. Buraya tıklayarak ve onaylarak geçmiş gönderilerinizin görüntülenme seçeneğini sadece ben olarak belirleyip sadece size görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
Daha iyi anlamanız için aşağıdaki resimleri de takip edebilirsiniz

Eski Gönderileri Sınırlama Adım-1

Eski Gönderileri Sınırlama Adım-2

Eski Gönderileri Sınırlama Adım-3
Bunların dışında Facebook gönderilerinizi tamamen silmeniz mümkün değil. Ancak tek tek onları silebilirsiniz. Eski Facebook gönderilerinizi silmek için, Facebook hesabınıza giriş yapın, ardından kendi profil resminize tıklayarak zaman tünelinizi açabilirsiniz. Zaman tünelinde tüm gönderilerinizi göreceksiniz. Bu gönderilerin sağ üst kısmında bulunan küçük simgeye tıklayarak açılan menüden “Sil” seçeneğini seçerek gönderinizi silebilirsiniz. Facebook hesap kapatma işlemleri için yukarıdaki menülerden seçim yapıp hesabınızı kapatabilirsiniz.
ne işe yarıyor ki bu site? Amele gibi bi dünya yazı yazmışsınız.
e.posta gorulmeyecek
mobil yuklemedeki hesaplarını silmek istiyorum
Yazıklar olsun hiçbirşeye cevap bulamadım insanlarla alayımı ediyordunuz
onu bizde biliyoruz toplu silmeye cevap versennize akmalaklar
facemi kapatmak istiyorum
Derya yasar
Ankara
Feysimisilmekisterim
geçmiş yıllarda ki paylaşımlarımı nasıl komple silebilirim tek tek bitmiyor hesabı 2009da açmışım
Geçmiş yıllardaki paylaşımları maalesef tek tuşla silme yöntemi bulunmuyor. Bunu yaptığı söylenen uygulamalara itibar etmeyin virüs girme ihtimali olabilir. Geçmiş gönderilerinizi gizleyebilir sadece ben olarak ayarlayabilirsiniz.
Yapin ozaman oyle bur sekme ne diye zora sokuyorsunuz insanlari.ustelik 67 mb yuklenen face 180 200 mg cikiyor msn de ayni surekli hafiza bitti uyarısı geliyir bu gidişle tamamem kapaticam
ama ben hesabı kimlikle onaylamak istiyorum
Mustafa Akis adına açılan tüm hesapları silmek ve face mi tamamen kapatmak istiyom Şifremi unuttum kapatamiyoru siler ve kapatirsaniz memnun olurum Teşekkür ederim.
Sinanderyaksraduman
Hesabımı kapatmak istiyorum silemiyorum şifremi unuttum hesabımı kapatamiyorum
Adıma açılan tüm hesapları silemiyorum ve facebook u kapatamiyoru M silmeniz ve kapatmanın istiyom Teşekkür ederim.
Benim adıma kaçtane Hesap varsa lütfen rica ediyorum silinmesini istiyorum silmek istiyorum silemiyorum lütfen rica ediyorum yardımcı olursanız iyi olur şifre istiyor silmek için şifremi unuttum hesabımı kapat
Face’mi kapatmak istiyorum
teşekkurler
Bütün facebook hesabalarim silermisin Abdullah Akgöllü adına
bütün sahte hesaba kulaniyoru kendisinden şikayetçi beni hatice çiftçi şikayetçi m beni başkasıyla karıştiyoru beni sürekli engeliyoru benim suçum