Facebook Zaman Tüneli Komple Silme – Gizleme Nasıl Yapılır?

Facebook sitesinin daha önce yaptığınız paylaşımları tamamen silmek gibi bir seçeneği bulunmamakla birlikte bu eski paylaşımlarınızı belirli kişilere gizleyebilirsiniz. Yani bu eski paylaşımların görünüm durumunu toplu olarak değiştirip görünmesini engelleyebilirsiniz. Facebook zaman tüneli geçmişini silme ve temizleme için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Not: Bu işlemleri sadece bilgisayar tarayıcısı üzerinden yapabilirsiniz. Yani Facebook mobil uygulaması ile bu işlemler yapılamıyor.

Adım adım Facebook zaman tüneli gizleme;

  1. Öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapın
  2. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra en sağ üst tarafta bulunan üçgene tıklayın ve “ayarlar” menüsüne tıklayın.
  3. Sol taraftaki gelen menüler içinden “Gizlilik” sekmesine geçin.
  4. Gizlilik ayarları ve araçları bölümünde sağda bulunan kutu içinde 3. sırada olan “Geçmiş Gönderileri Sınırla” seçeneği bulunmaktadır. Buraya tıklayarak ve onaylarak geçmiş gönderilerinizin görüntülenme seçeneğini sadece ben olarak belirleyip sadece size görünecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Daha iyi anlamanız için aşağıdaki resimleri de takip edebilirsiniz

facebook eski gönderileri gizleme

Eski Gönderileri Sınırlama Adım-1

facebook zaman tüneli sınırlama

Eski Gönderileri Sınırlama Adım-2

facebook zaman tüneli gizleme

Eski Gönderileri Sınırlama Adım-3

Bunların dışında Facebook gönderilerinizi tamamen silmeniz mümkün değil. Ancak tek tek onları silebilirsiniz. Eski Facebook gönderilerinizi silmek için, Facebook hesabınıza giriş yapın, ardından kendi profil resminize tıklayarak zaman tünelinizi açabilirsiniz. Zaman tünelinde tüm gönderilerinizi göreceksiniz. Bu gönderilerin sağ üst kısmında bulunan küçük simgeye tıklayarak açılan menüden “Sil” seçeneğini seçerek gönderinizi silebilirsiniz. Facebook hesap kapatma işlemleri için yukarıdaki menülerden seçim yapıp hesabınızı kapatabilirsiniz.


70 comments on “Facebook Zaman Tüneli Komple Silme – Gizleme Nasıl Yapılır?
  1. oğuz dedi ki:

    Paylaşımı komple tamamen silme

  2. oğuz dedi ki:

    Facebook paylaşımı komple tamamen silme kendi telefonumdan kalıcı olarak

  3. Aynur dedi ki:

    Twitter paylaşımı komple tamamen silme kalıcı olarak kendi telefonundan

  4. tm dedi ki:

    hmm tm gordum gidiyorm bb

  5. Mesut dedi ki:

    Merhaba gönderilerimiz sınırlanınca eski gönderileri mizi arkadaşlarımızda mı görmüyor?

  6. Anonim dedi ki:

    zamantünelini silince resimlerdemi gidiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top